Тюнинг Ford F150 Raptor
01 декабря 2020

Тюнинг Ford F150 Raptor

Ford F150 Raptor — екстремально заряджена модель  найпопулярнішого повнорозмірного пікапа у світі, задуманий як вуличний аналог позашляхового гоночного автомобіля.

Перша гоночна версія F-150 SVT Raptor була побудована для перегонів Baja 1000. Оптимізований для використання на бездоріжжі, Raptor в стоковій комплектації оснащений повним приводом, системою підвіски середнього ходу FOX Live Valve Racing  і шинами підвищеної прохідності BFGoodrich All Terrain. Модель також оснащена найпотужнішими двигунами, доступними в лінійці F-150. Але навіть кнопки для підключення додаткових аксесуарів вказують на те що його потрібно тюнінгувати. Давайте розглянемо що можна модернізувати в Рапторі.

Передній силовий бампер Ascent 

Бампер WARN Ascent виготовлений в США з міцної сталі та покритий порошковою фарбою. Має агресивний вид, міцну конструкцію, а також потрібну вам функціональність. Чіткі межі й унікальна низькопрофільная конструкція бампера збільшує кути атаки та оптимізує експлуатацію позашляховика. Крім того, передній бампер WARN Ascent має підготовлене місце для установки легендарних лебідок WARN - таких як ZEON і ZEON Platinum, а також місця для встановлення додаткової оптики. Передні та задні бампери WARN Ascent - коли справа доходить до інтегрованого стилю і функціональності для повнорозмірного американського пікапа, немає нічого подібного, навіть близько.

Лебідка  для Ford F150 Raptor

Є багато варіантів встановлення лебідки. Як і у силовий бампер з місцем під лебідку, так і в стоковий бампер передній або задній. Тягове зусилля лебідки повинно бути не менше 3800 кг. Ми рекомендуємо встановлювати лебідки марки WARN або COMEUP.

WARN потужні та надійні електричні лебідки для позашляховиків, квадроциклів та евакуаторів. Компанія заснована в 1948 році в США. Маючи представників більш ніж в 65 країнах по всьому світу, WARN визнаний одним з найбільш відомих брендів серед всієї продукції для любителів офф-роуду.

COMEUP «Work Tough, Play Tough» — просунуті та потужні лебідки, лідери в області дизайну, інновацій та якості.

Складна кришка багажного відсіку з 3-х частин

Додає привабливості вашому пікапу, а також, захищає ваш багаж від впливу атмосферних явищ та зловмисників. Легка як в установці, так і в демонтажі.

Компресорні станції

При русі по бездоріжжю для проходження деяких ділянок потрібно збільшити пляму контакту покришки з поверхнею, тобто знизити тиск в колесах. Як потім рухатися по дорогах з твердим покриттям? Адже швидко накачати повітрям покришку діаметром в 31 дюйм і більше, досить складно. Для багатьох власників позашляховиків саме компресор VIAIR став безвідмовним помічником у вирішенні цього нелегкого завдання. І для кожного в лінійці VIAIR знайдеться свій компресор - для повсякденного використання є переносні та компактні, які допоможуть накачати не тільки покришку, а й матрац або м'яч. А є стаціонарні, з можливістю підключення пневмоблокувань, потужного сигналу або навіть пневмоінструменту, що дозволяє вирішувати  широке коло завдань.

Додаткове світло

Додатковому світловому обладнанню на позашляховику часом не приділяють належної уваги, а дарма. Додаткове світло - це  безпека та комфорт на бездоріжжї.

Ми пропонуємо величезний вибір додаткового світла від кращих світових брендів. 

Новини

ARB BED RACK
ARB BED RACK
Ford Ranger/Raptor 2022+ / Toyota Hilux 2015+ ARB Bed Rack — це система кріплення на кузов пікапа, яка забезпечує різноманітні рішення для зберігання та транспортування...
ПАРАБОЛІЧНІ РЕСОРИ ТА КОМПЛЕКТ ПНЕВМОПОДУШОК ДЛЯ TOYOTA HILUX
ПАРАБОЛІЧНІ РЕСОРИ ТА КОМПЛЕКТ ПНЕВМОПОДУШОК ДЛЯ TOYOTA HILUX
Перед командою OME було поставлене завдання переосмислити конструкцію листової ресори і максимально збільшити комфорт ресорних пікапів, і в той же час дозволити водієві безпечно...