E-POROGI

Выдвижные подножки

Електричні висувні підніжки для SUV, позашляховиків та мікроавтобусів

Вирішіть проблему незручної посадки, забруднених штанів та взуття, не погіршуючи прохідність та не зменшуючи дорожній просвіт вашого автомобіля.

Якщо ви їздите на позашляховику, пікапі або мікроавтобусі, ви, напевно, знаєте, як незручно сідати у високу машину без додаткової підніжки. Особливо гостро відчувається ця проблема у мокру погоду, коли ви торкаєтеся брудного порога брюками чи взуттям. Висувні електричні підніжки створені для вирішення проблеми високої або незручної посадки в салон вашого автомобіля. При цьому вони не змінюють габарити автомобіля та не зменшують його дорожній просвіт, складаючись на час руху автомобіля. Кожна підніжка має спеціальне нековзне покриття типу «шагрень», яке не дозволить вам оступитися. Також на підніжку може бути нанесений логотип із моделлю вашого автомобіля.

Кожен комплект висувних підніжок розроблений під конкретну модель автомобіля з урахуванням його габаритів та конструктивних особливостей. Висунення та складання підніжок відбувається автоматично, при відкритті та зачиненні дверей, або при знятті/постановці автомобіля на сигналізацію. Сигнал про відкриття/закриття дверей підніжки одержують безпосередньо від блоку керування автомобіля, а не від ненадійних магнітних датчиків, які використовують інші виробники. Кожна підніжка оснащена потужним електромотором із класом захисту IP68, який забезпечує надійний захист від попадання води та бруду. Під час випробувань двигун продовжував працювати навіть після повного занурення у воду протягом 48 годин. Швидкість відкриття підніжок менше 1 секунди, закриття – 1,5 секунди, рівень шуму <55 db.

Ключові особливості висувних підніжок:

  • Усі моделі підніжок розроблені для встановлення на конкретну модель автомобіля..
  • Спеціальне нековзне покриття типу «шагрень» не дозволить вам оступитися.
  • Протестовані в умовах суворої зими, спекотного літа та дощової погоди.
  • Підніжки автоматично висуваються і складаються під час відкриття/закриття дверей, по команді з блоку керування автомобіля.
  • Кожна підніжка оснащена потужним електромотором із класом захисту IP68, низьким електроспоживанням та рівнем шуму.
  • "Розумне" виявлення перешкод при відкритті/закритті підніжки дозволяє уникнути поломки електромотора та самої підніжки.
  • Надійна конструкція розрахована на >600 000 циклів. Витримують навантаження понад 300 кг.
  • Швидкість відкриття не більше 1 секунди, закриття – 1,5 секунди. Рівень шуму <55 db.
  • Не потребує втручання в оригінальну електропроводку автомобіля та не порушує гарантійних умов виробника.
  • У комплекті постачаються всі кронштейни, кріплення та електропроводка, необхідні для встановлення висувних підніжок.
  • Гарантія 2 роки – це наша впевненість в продукції, яку ми продаємо.

Автоматичне відкриття та закриття підніжок:

У наших електричних висувних підніжках реалізована система автоматичного висування/закриття підніжок під час відкриття/закриття дверей або постановска/зняття з сигналізації по команді від штатного блоку керування автомобіля. Більшість порогів інших виробників працюють за командою від магнітних датчиків, які встановлюють у дверних отворах. «Мінуси» такої системи очевидні – ненадійна робота, висока ймовірність відклеювання датчиків, додаткові дроти на кожній з дверей, невисока швидкість спрацьовування. Практика показує, що відсоток відмов магнітних датчиків становить до 10%. Надійність роботи також дуже залежить від якості установки цих датчиків, недобросовісні установники часто клеять датчики просто скотчем до дверного отвору (див. фото).

У наших порогах блок керування отримує команду про закриття/відкриття дверей по CAN-шині від блоку керування автомобіля. Підключення здійснюється через спеціальний перехідник з комплекту постачання, який вставляється в діагностичний роз'єм автомобіля і не потребує втручання в рідну електропроводку. Перехідник жодним чином не впливає на роботу автомобіля, він тільки зчитує команди відкриття/закриття дверей і не має можливості записувати що-небудь у блок керування автомобіля. Переваги такого підходу – виняткова надійність системи (% відмов менше 0,5), акуратність установки, відсутність додаткових механічних/електричних компонентів, висока швидкість спрацьовування, відсутність необхідності регулярного обслуговування системи.

Електричні висувні підніжки можна придбати в нашому Інтернет-магазині.

Новини

ARB BED RACK
ARB BED RACK
Ford Ranger/Raptor 2022+ / Toyota Hilux 2015+ ARB Bed Rack — це система кріплення на кузов пікапа, яка забезпечує різноманітні рішення для зберігання та транспортування...
ПАРАБОЛІЧНІ РЕСОРИ ТА КОМПЛЕКТ ПНЕВМОПОДУШОК ДЛЯ TOYOTA HILUX
ПАРАБОЛІЧНІ РЕСОРИ ТА КОМПЛЕКТ ПНЕВМОПОДУШОК ДЛЯ TOYOTA HILUX
Перед командою OME було поставлене завдання переосмислити конструкцію листової ресори і максимально збільшити комфорт ресорних пікапів, і в той же час дозволити водієві безпечно...