Блокування диференціалів ARB Air Locker для Jeep Wrangler JL 2018+
22 сентября 2019

Блокування диференціалів ARB Air Locker для Jeep Wrangler JL 2018+

Інженери компанії ARB вивчили новий Jeep Wrangler JL і з гордістю повідомляють про випуск блокувань Air Locker для
передньої та задньої осей всіх моделей Wrangler JL. Компанія ARB зберігає сильну присутність в індустрії позашляховиків завдяки активному підходу до досліджень і розробок. Розробка продуктів одночасно з випуском нових моделей автомобілів є ключем до того, щоб утримувати лідируючі позиції на ринку.

Спираючись на легендарну історію Wrangler, компанія Jeep випустила свій найпотужніший і прохідний на сьогоднішній день автомобіль, зберігши свою спадщину в таких деталях, як передня решітка з сімома слотами, культові круглі фари та моделі зі знімним дахом. Доповнюючи свої унікальні штрихи, інженери Jeep поліпшили позашляхові можливості - і ключовим моментом цих поліпшень є мости Dana наступного покоління. Щоб ще більше розширити можливості Wrangler JL для бездоріжжя, компанія ARB випустила передні та задні блокування для всіх заводських варіантів мостів.

  • Забезпечує 100% зчеплення на вимогу, не впливаючи на керованість на шосе і знос трансмісії.
  • Значно поліпшує зчеплення це означає меншу залежність від крутного моменту, що знижує ймовірність пошкодження автомобіля і негативного впливу на навколишнього середовища.
  • Просте та зручне керування дозволяє користувачеві зосередитися на місцевості, не залишаючи комфортне та безпечне водійське сидіння.
  • Надміцна та надзвичайно надійна конструкція - у виробництві використовуються тільки найякісніші матеріали.
  • Неймовірно проста, але ефективна конструкція, в якій використовується мінімум рухомих частин, що забезпечує максимальну надійність.
  • Ретельно протестований та перевірений дизайн, який використовується в більш ніж 100 країнах світу.
  • Запатентований механізм блокування забезпечує високу міцність та надшвидке розблокування.
  • Повне ілюстроване керівництво по встановленню та обслуговуванню.
  • Кільцеве ущільнення з еластомеру, посилене сталлю, призначене для роботи в самих екстремальних кліматичних умовах на Землі.
  • Запатентована конструкція блокування з двох частин, яка пропонує ряд змінних бічних шестерень (продаються окремо) для інтеграції з нестандартними шліцами осей.

Завантажте нашу брошуру для отримання повної інформації по Air Locker для різних модифікацій Wrangler JL.

Новини

ARB BED RACK
ARB BED RACK
Ford Ranger/Raptor 2022+ / Toyota Hilux 2015+ ARB Bed Rack — це система кріплення на кузов пікапа, яка забезпечує різноманітні рішення для зберігання та транспортування...
ПАРАБОЛІЧНІ РЕСОРИ ТА КОМПЛЕКТ ПНЕВМОПОДУШОК ДЛЯ TOYOTA HILUX
ПАРАБОЛІЧНІ РЕСОРИ ТА КОМПЛЕКТ ПНЕВМОПОДУШОК ДЛЯ TOYOTA HILUX
Перед командою OME було поставлене завдання переосмислити конструкцію листової ресори і максимально збільшити комфорт ресорних пікапів, і в той же час дозволити водієві безпечно...